Predavanje: Digitalni marketing

Naše Udruženje ekonomista i studenata ekonomskih fakulteta-SEEF, 23.02.2018. godine organizovalo je edukativno predavanje na temu Digitalni marketing.

Gost predavač bio je Semir Musić, stručnjak i certificirani Google Adwords ekspert, jedan od osnivača marketing agencije Lilium d.o.o.

Predavanje je prije svega bilo poučno, edukativno i vrlo inspirativno. Naime, Semir je uspješan mladi čovjek koji je pokazao da se velikim zalaganjem, trudom, entuzijazmom može napredovati u Bosni i Hercegovini i da se može ostvariti veliki uspjeh. Na predavanju smo također mogli čuti i priču o tome kako je Semir postao uspješan, njegov put od sporta do strasti prema marketingu s jedne i poduzetništvu s druge strane, te kako je agencija Lilium d.o.o. ostvarila velike uspjehe i uspostavila saradnju sa velikim brojem kompanija u BiH.

Agencija posjeduje Google Partner status koji ispunjava sve Google-ove uslove kada je u pitanju kreiranje marketing kampanje. Poslu pristupaju profesionalno sa ciljem da se na najbolji način unaprijedi biznis njihovih klijenata kroz oglašavanje, kreiranje online sadržaja, kreativna rješenja i izvještavanje.

Također, na predavanju smo imali priliku da naučimo na koji način možemo da napravimo uspješnu facebook kampanju, kako da najbolje targetiramo ciljnu skupinu koju želimo da dosegnemo. Mogli smo da naučimo mnogo toga i o keyword planneru i uopšte o tome šta je to zapravo Digitalni marketing i na koji način funkcioniše.

Predavanje je bilo veoma zanimljivo i poučno, predavač nam je uspio približiti i naučiti nas o važnim stvarima koje se odnose na digitalni marketing, a koje će nam biti od velike koristi.

Zahvaljujemo se našem predavaču, upravi Ekonomskog fakulteta na ustupljenoj sali, kao i našim studentima koji su u velikom broju prisustvovali i upotpunili ovaj događaj.

Više o marketinškoj agenciji Lilium d.o.o. možete pogledati na www.lilium.ba.